Raijmond Rison krijgt symbolisch de Culemborgse vlag overhandigd

CULEMBORG – Burgemeester Gerdo van Grootheest heeft vrijdagmorgen samen met wethouder Monica Wichgers de Culemborgse vlag uitgereikt aan Raijmond Rison, de filiaalmanager bij Culemborgse Mannen.

“Het stadsbestuur is ongelooflijk trots op de ondernemers in Culemborg. Hoe zij het gedaan hebben in de afgelopen periode, hoe zij de handen ineen hebben geslagen. Vandaag hebben wij Raijmond Rison symbolisch de Culemborgse vlag overhandigd om dit uit te drukken”, aldus Burgemeester van Grootheest.

Monica Wichgers voegt hieraan toe dat de vlag aan alle winkeliers en horecaondernemers overhandigd gaat worden. “Het is de bedoeling dat iedereen hem ophangt. Het is een mooi symbolisch gebaar om te laten zien dat we trots zijn en dat we weer een stap vooruit kunnen”.

De vlag wappert
De Culemborgse vlag wappert inmiddels bij Rison aan de gevel. Hij is blij met dit symbolische gebaar omdat het stadsbestuur op de achtergrond veel voor de horeca en winkeliers doen. “Daar zijn we echt heel blij mee, juist in deze tijden komt het erg goed uit. Juist nu is de saamhorigheid in deze stad belangrijk omdat we op die manier uit kunnen stralen dat we ook gastvrij zijn”.

Hij roept al zijn collega’s op om de vlag ook echt uit te hangen om te laten zien dat ze samen één Culemborg zijn.

Geschreven door Carolien Krouwel voor SRC Regio Nieuws