Culemborgse Mannen voor stoere en betaalbare mannenkleding

Een leuke tip:

Blijf op de hoogte en volg Regionaal Uitgelicht via Facebook

Het logo spreekt redelijk voor zich: Het stadswapen van Culemborg, met daarop een man; elegant en stoer!

Ben je op zoek naar stoere, betaalbare mannenkleding, ga dan eens kijken bij Culemborgse Mannen. Tegenover het stadhuis, direct naast de Hema in Culemborg is een leuke mannenmode winkel geopend. Begin september is de winkel open gegaan en nu al wemelt het van de leuke berichten over deze winkel. Een ruime winkel, met een lekker stoer logo maar vooral: Leuke kleding voor échte mannen.

Er hangt een gezellige sfeer in de winkel. De winkel straalt een beetje een authentieke sfeer uit aangevuld met moderne details.

De visie van Culemborgse Mannen is: Toegankelijke mode voor toegankelijke prijzen. De man achter deze mooie winkel is Raijmond Rison. Veel mensen kennen Raijmond, hij stond eerder in een andere kledingwinkel in Culemborg.

Samen met Tim Vink van Vink Fashion uit Geldermalsen werd het concept bedacht voor Culemborgse Mannen. “We willen mannen aankleden met wat mannen willen, en dat voor zeer schappelijke prijzen. We zijn pertinent géén outlet, in de verste verte niet, maar de prijzen liggen wel laag. 2 overhemden voor bijvoorbeeld onder de € 70,- , of een trui en een overhemd, ook voor nog geen € 70,- euro, een colbert voor nog geen € 100,- en je vindt hier ook sokken en zelfs ondergoed!“.

Er hangen ook winterjassen die elders voor ver boven de 250,- verkocht worden. Hier hangen ze voor onder de € 100,-. “We kopen zo scherp mogelijk in en eigenlijk altijd op de hele korte termijn. Dat heeft als voordeel dat je in kunt springen op de nieuwste trends, maar dan voor lagere prijzen. We kopen iedere week in en niet, zoals dat vaak gaat, lang van te voren. Dan loont het ook steeds de moeite even binnen te lopen. Er is altijd iets nieuws! Dat geldt ook voor de accessoires.”

De maatvoering bij Culemborgse Mannen loopt van S tot 3 x XL, en ze kleden er de man helemaal aan, van top tot teen. “We leveren uitsluitend kwaliteit, en alles wat we leveren is collectie-goed. Dat houdt in dat dit geen ‘uitlopende artikelen zijn’. Daarbij kopen we altijd volledige series in. Wat de maat ook is. Een klant moet met een goed gevoel de winkel verlaten of hij nu komt kopen of komt kijken, dat is voor ons gelijk.”.

Steeds meer Culemborgse mannen, maar ook uit de regio, weten Culemborgse Mannen te vinden.